borgerlig liv

-et aldeles hverdagslig innblikk i familien Borges tanker

Navn:

I familien Borge finnes en mor som stundom får skrivekløe. Noen ganger er det veldig lenge mellom hver gang, og det skyldes vanligvis at annen kløe tar det meste av fokuset. Men det gjør ikke noe. Skriver for å få noe ut herfra, ikke for å få noe inn hos andre. Men skulle det gi deg noe, så ville det jo bare være finfint!

oktober 06, 2006

Fredag og endelig helg

Ingen av oss har egentlig hatt tid til å vente på helgen, men likevel er det kjempedeilig at den snart begynner. -og ikke nok med det: dermed begynner høstferien også. I allefall for mor og skolebarn. Far og Constanse må nok holde seg på jobb og i barnehage også i neste uke.
I helgen får vi besøk fra Oslo, og vi gleder oss. To idag og to imorgen og søndag. Altså kommer vi ikke til å slite med ensomhet denne helgen heller...

Det er fantastisk å ha gode venner!

2 Comments:

Blogger FAMILIEN ASKJER said...

Kjære Borge

Gratulerer med ny blog! Det er ikke verst.

Det høres ut som dere har fullt program for helgen og høstferien og at dere får rikelige mengder med besøk. I nærheten av Tønsberg er det noe som heter Borge hotell, så hvis dere blir lei gjestene kan dere jo sende dem dit. Det er som kjent med gjester som med fisk: De stinker etter tre dager.

Ettersom det er fullt belegg hos dere nå, velger vi en annen helg. Er det noe ledig på forsommeren 07? (to voksne, tre barn, en svigermor, en barnepasser, to kokker + en papegøye med fugleinfluensa)Det skulle holde med et dobbeltrom. Tenk ikke på dusj og bad. Vi vasker oss før vi kommer.

Lykke til med bloggen!

S&JE

fredag, oktober 06, 2006 12:49:00 a.m.  
Blogger Borges said...

Gratulerer S&JE
Dere er besøkende nr1 på vår blog! Som premie vil dere motta gratis opphold for deres papegøye når dere måtte velge å komme! Både kost og losji for deres fjærkre vil faktureres på huset. Dere skal ikke tenke på det, bare ta imot med hjertens takk.

Gratulerer og velkommen!

mvh koldjomfruen på huset

fredag, oktober 06, 2006 1:31:00 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home